Skip to main content
Algemeen

Warfid wenst u een succesvol 2020!

By 8 januari 2020No Comments

Zoals het een goede nieuwjaarsbrief betaamt, vatten we deze graag aan met een dankwoordje over het voorbije jaar en willen we een vooruitblik geven op 2020.

Dankwoordje
We richten onze dank in het bijzonder aan onze cliënten voor het vertrouwen dat ze dagdagelijks in ons stellen, voor hun trouw aan ons kantoor en al zeker voor hun ambassadeurschap waardoor wij steeds verder groeien. Ook willen we de medewerkers van Warfid bedanken voor hun onverdroten inzet, gedrevenheid en toewijding het voorbije jaar.

Groeien te Gent, Brugge en Waregem
U weet het misschien al (of nog niet) maar wij zijn reeds een tijd actief in Gent en meer recent ook in Brugge (Oostkamp). Vanaf 2020 zal ons kantoor in Waregem nog wat verder groeien door de recente overname van het Wielsbeekse kantoor Cannie-Hoste. Lode, Jaak en hun team zullen ons in de loop van 2020 vervoegen in de Noorderlaan 76.

Het spreekt mogelijks voor zich maar we willen bij de verdere groei steeds de focus behouden op onze cliënten en onze medewerkers, zodat wij samen blijven bouwen aan de toekomst.

Een nieuw jaar, een nieuw kleedje
Omdat een nieuw jaar al eens om een nieuw kleedje vraagt, werd onze website recent vernieuwd. U kan de nieuwe look hier ontdekken: www.warfid.be.

Dit jaar zullen wij ook “Warfid Digitaal” lanceren, het cliëntenportaal waar u kan inloggen op ons platform. Warfid Digitaal zal bestaan uit 3 luiken, zijnde WarfidDocs, WarfidReport en WarfidSign.

Via WarfidDocs willen wij verder inzetten op de digitalisering zodat wie het inboekwerk aan ons toevertrouwt niet langer steeds met de spreekwoordelijke schoendoos aan papieren bij ons dient langs te komen maar de documenten via het platform kan aanleveren en ook wie zelf boekt, alles elektronisch kan aangeleverd krijgen, kan uitsturen en kan bijhouden.

Met WarfidReport willen wij een digitale rapporteringstool aanbieden die een “permanente” update biedt in uw cijfers en met WarfidSign hopen wij dat het opsturen van ganse bundels papier om te tekenen binnenkort tot het verleden zal behoren en u eenvoudiger met één digitale handtekening alle noodzakelijke plichtplegingen kan verrichten.

Samengevat, 2020 belooft een boeiend jaar te worden, met de nodige (fiscale) nieuwtjes die wij u uiteraard steeds zullen meegeven via onze nieuwsbrief, al dan niet met een bijhorende kwinkslag.

Beste wensen alvast vanwege het voltallige Warfid-team!