Skip to main content

Warfid Gent

Accountantskantoor Warfid Gent is een gespecialiseerd boekhoud- en accountantskantoor te Gent.

Contacteer ons
Warfid Gent poortakker boekhoudkantoor accountantskantoor

Ons kantoor verzorgt de boekhouding en de fiscale verplichtingen van KMO’s. Qua cliënteel beperken wij ons niet tot de eigen streek maar staan we open voor een samenwerking met ondernemingen uit heel België. Maar daar stopt het werk van een boekhouder/accountant niet. Onze diensten omvatten verder ook adviesverlening met betrekking tot fiscale en juridische materies, bijstand bij de opstart van uw onderneming, het (her)structureren van vennootschapsgroepen, bijstand bij overnames of familiale planningen en het opstellen van verslagen naar aanleiding van de bijzondere controleopdrachten als accountant (fusies, splitsingen, ontbindingen, enz. …).

In de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent geven wij u advies op maat en wij streven ernaar om daarbij uw partner te worden bij de uitbouw van uw onderneming. Kortom, wij verdedigen uw belangen, en we staan u bij waar nodig.

Wenst u meer informatie over onze diensten of wenst u een vrijblijvend gesprek, contacteer ons dan gerust via telefoon: 09 233 23 51 of email naar gent@warfid.be.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwigheden op fiscaal en boekhoudkundig vlak? Klik dan hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Kom in contact

Warfid NV
Poortakkerstraat 93
9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

BTW BE0836.447.628
ITAA 50.819.007

T +32 (0) 9 233 23 51
E gent@warfid.be