Skip to main content
Algemeen

Warfid Gent neemt na de zomer haar intrek in bedrijvencentrum d’Office

By 14 april 2020No Comments

Geachte cliënt,
Beste relatie,

Na de opening van een nieuw kantoor in Oostkamp zijn we verheugd u te mogen aankondigen dat in het najaar van 2020 ook Warfid Gent een nieuw onderkomen krijgt. En niet zomaar één. Binnenkort vindt u onze Gentse vestiging namelijk terug in het bedrijvencentrum d’Office. Een nagelnieuw kantorencomplex met een onovertroffen graad van afwerking. En daar kan ook uw onderneming van meegenieten indien uw onderneming op zoek zou zijn naar een nieuw onderkomen.

dOffice-Logo-RGB_Lowres

Ruimte voor ondernemers
Met d’Office verrijst binnenkort een nieuw landmark voor ondernemers in Gent. Een nagelnieuwe kantooromgeving die plaats biedt aan bedrijven, event organizers en bij uitbreiding iedereen die op zoek is naar een unieke, inspirerende locatie om zijn of haar ideeën uit te werken.

Met vijf verdiepingen kantoorruimte, tal van vergaderzalen, een multifunctionele lounge, een geïntegreerde eetgelegenheid en een skybox voor meetings op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau is d’Office beter dan welk gebouw ook uitgerust voor het nieuwe werken.

Ook op zoek naar een kantoor in Gent?
Ruim een derde van de kantooroppervlakte heeft intussen een bestemming gekregen. Er zijn dus naast de kantoorruimte die wij en een aantal toegezegde huurders innemen nog enkele ruimtes vrij, in diverse opstellingen. Speelt een bedrijfsuitbreiding al een tijdje in uw gedachten, of bent u op zoek naar een nieuw kantoor, maar kwam de juiste opportuniteit nog niet langs? Dan is dit het uitgelezen moment. Bijkomend voordeel voor de cliënten van Gent, u zou niet ver moeten lopen om bij uw dossierbeheerder langs te gaan…

Krijg meer gedetailleerde info
Geïnteresseerden kunnen wij steeds vrijblijvend doorverwijzen naar de verantwoordelijken bij d’Office die u graag zullen ontmoeten om de plannen van d’Office te overlopen. U kunt ons steeds bereiken via info@doffice.gent of 09 212 01 82.

Over d’Office
d’Office is een nieuw kantorencomplex aan de rand van Gent volgens een ontwerp van Wielfaert Architecten. Warfid Gent zal binnenkort verhuizen naar dit nieuwe bedrijvencentrum. Als klant van Warfid informeren wij u graag over onze plannen en bieden wij u dan ook graag de mogelijkheid vrijblijvend meer info over dit project te bekomen.