Warfid Brugge

Warfid Brugge is een gespecialiseerd boekhoud- en accountantskantoor, centraal gelegen in Oostkamp, vlakbij Brugge.

Contacteer ons
warfid brugge boekhoudkantoor boekhouder boekhouding oostkamp brugge west-vlaanderen

Ons kantoor verzorgt de boekhouding en de fiscale verplichtingen van KMO’s. Qua cliënteel beperken wij ons niet tot de eigen streek maar staan we open voor een samenwerking met ondernemingen uit heel België. Maar daar stopt het werk van een boekhouder/accountant niet. Onze diensten omvatten verder ook adviesverlening met betrekking tot fiscale en juridische materies, bijstand bij de opstart van uw onderneming, het (her)structureren van vennootschapsgroepen, bijstand bij overnames of familiale planningen en het opstellen van verslagen naar aanleiding van de bijzondere controleopdrachten als accountant (fusies, splitsingen, ontbindingen, enz. …).

In de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent geven wij u advies op maat en wij streven ernaar om daarbij uw partner te worden bij de uitbouw van uw onderneming. Kortom, wij verdedigen uw belangen, en we staan u bij waar nodig.

Wenst u meer informatie over onze diensten of wenst u een vrijblijvend gesprek, contacteer ons dan gerust via telefoon: +32 050 58 04 51  of email naar tom@warfidbrugge.be.

Blij je graag op de hoogte van nieuwigheden op fiscaal en boekhoudkundig vlak? Klik dan hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Ontmoet het team

Kom in contact

Warfid Brugge BV
Kortrijksestraat 13
8020 Oostkamp
West-Vlaanderen

BTW BE-0730.605.582
IAB 225.952 4A BN 19

T +32 (0) 50 58 04 51
E tom@warfidbrugge.be