Boekhouding Warfid

Digitalisering

Digitalisering en innovatie

De tijden van pen en papier liggen achter ons. Digitalisatie, men kan er niet omheen. En ook Warfid springt mee op deze boot.

Sinds enkele jaren werken we volledig in de Cloud. Wie dat wenst kan, dankzij een koppeling met het rapporteringsprogramma, ten allen tijde inzicht verkrijgen in de eigen cijfers. Ook de aanlevering van facturen en bankuittreksels kunt u bij ons gerust doen via digitale weg. Dit kan gaan van het simpelweg doormailen van uw documenten in PDF (eventueel via pakweg Dropbox of WeTransfer), tot de aanlevering van inleesbestanden uit uw eigen (facturatie)pakket, of zelfs tot de verzending van codabestanden (automatisch inlezen van bankuittreksels) en de automatische boeking van facturen nadat deze verwerkt zijn geweest door een scan- en herkenningsprogramma.

Op die manier zorgen wij voor een correcte en zo efficiënt mogelijke verwerking van uw gegevens.

Zorgt uzelf voor de boekhoudkundige verwerking van uw facturen en bankuittreksels?

Dan kunnen wij u bijstaan in het optimaliseren van uw administratie opdat uw boekhoudstukken zonder omwegen zo efficiënt mogelijk in uw boekhoudpakket terecht komen. Ook de betaling van uw facturen kan sterk geautomatiseerd worden. Rappels naar uw klanten sturen kan zo worden georganiseerd dat u slechts op een paar toetsen moet drukken en al uw betalingsherinneringen vliegen de deur uit.

Het resultaat is dat u heel wat nutteloze uren bespaart bij het inboeken en betalen van uw facturen en dat u meer tijd overhoudt voor uw corebusiness.

” Iemand met een nieuw idee wordt als gek aanzien, tot het idee lukt “

– Mark Twain